Medencék

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/xlemgxhb/kuszi58.hu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Medence fóliázás

Medencéjéből szivárog a víz?

Segítünk Önnek!

Vállaljuk meglevő polipropilén /pp/ és betonmedencék fóliázását, melyekből elszivárog a víz, igény szerint egyszínü vagy mintás fóliákkal. Az átalakítás csupán kisebb beavatkozással jár, és régi medencéje megint új lehet!

Medence fedés

Kiváló minőségű medencefedések többféle variációban, igényeinek megfelelően. Eltolható polikarbonát medencefedés. Professzionális medence takarók megépítése. Napkollektoros medencefűtési rendszerek kialakítása, a napkollektorok leghatékonyabb alkalmazási területe.

Betonmedence

Ez a medencetipus egy más minőséget és árkategóriát képvisel. Rendkívül munka és anyagigényes. A legjobb minőségű kisszemcseméretű vízzáró betonból készül. Több tonna vasat igényel. A zsaluanyaghoz  kiváló minőségű deszkát, gerendát használunk fel. Vasalása , zsaluzása külön szakembert igényel.

Zsaluköves fóliás medence

Ezek a legnépszerűbb medencék, mert betonból,  zsalukőből épül ezáltal rendkívül tartós. A medencetest kis műszaki levezetéssel akár házilag is elkészíthető. Alja térhálós vasbeton, fala zsalukő megfelelő vasalással. A fóliázás import 1.5 mm vastag üvegszál erősítésű medence fóliával történik. Fóliát választhat akár nyolc színből vagy mintásat.

Üvegszálas műanyag medence

Ezeket a medencéket kész formára öntik ill. dolgozzák rá, ezért csak konkrét méretben és formában lehet beszerezni.
Kétféle falvastagságban készülnek 5-6 mm vastag és duplafalú szigetelt.

Polipropilén medence

A polipropilén medencék 6 mm vastag polipropilén lapokból készülnek műhelyben vagy nagyobbak
esetén a helyszínen. Ezek a medencék bármilyen formára és méretre készíthetők. A kör alakú medencéket 4 m átmérőig nem szükséges földbe süllyeszteni.
A nagyobb vagy ovális alakúakat, 25 cm vasbetonra helyezzük, majd könnyített perlites betonnal körbe öntjük.

Merevfalú medence

Ezek a medencék általában amerikai, kanadai, kínai importból származnak.
Az acélfalú medencéknél egy acél palástot kell elképzelni amely PVC fóliával van kibélelve, az alja is fólia. Fólia vastagsága 0,2-0,8 mm. Általában kör alakúak, de létezik  ovális : pl. 7,20x3,60x1,20 mély is.